scansnap

De nieuwe ScanSnap gaat waar u gaat

De nieuwe lichtgewicht ScanSnap is de mobiele partner van uw Mac of pc. U kunt snel enkelvoudige pagina’s scannen op basis van een USB-voeding. Het apparaat is echt een krachtpatser. Scan al uw documenten, van A4-formaat tot visitekaartjes en ontvangstbewijzen, zodat u ze snel kunt opbergen. Dankzij het gewicht (350 gram) is de scanner eenvoudig mee te nemen in een aktetas en past met zijn compacte afmetingen bijna overal in.

Lees meer

papiergebruik-neemt-af

Dagelijks papiergebruik neemt af

De dagelijkse papiertoevoer vermindert, dit komt mede door het stijgende aantal jongeren dat steeds minder print. Ook zijn er meer en meer bedrijven die kiezen voor een “paperless office” met een afname van papier in de kantooromgeving als gevolg. Daarnaast worden er ook meer digitale facturen verzonden. Met name ook in het midden- en kleinbedrijf wordt er op papiergebruik bezuinigd door de digitalisering.

Lees meer

faxmachine

Faxmachine: vergane glorie?

Naar het museum

Het zakelijke netwerk LinkedIn vroeg aan meer dan 7.000 professionals welke kantoorartikelen er waarschijnlijk niet meer bestaan in 2017. Duizenden respondenten antwoordden dat ze zich goed voor kunnen stellen dat vertrouwde artikelen, zoals tape-recorders, fax-apparaten en Rolodexes binnen een paar jaar in het museum tentoongesteld worden.

Lees meer

Giroflex

Ergonomische bureaustoel

Verantwoord zitten

In samenwerking met Paramedisch Instituut Rembrandt uit Veenendaal heeft BAS in Ochten een dienst opgezet om werknemers te helpen met goed zitten.

Lees meer