Kantoorspecialist Ede  

BAS kantoorspecialist in Ede

Uitgebreid assortiment kantoorspecialist Ede

De kantoormeubelexpert in de omgeving van Ede is BAS de kantoorspecialist Ede. Met een uitgebreid assortiment kantoormeubelen wordt u door BAS van A tot Z bediend. In de ruime showroom in de omgeving van Ede kunt u het assortiment kantoormeubelen zelf aanschouwen en uitproberen. De experts van BAS staan voor u klaar met raad en daad.

Ergonomische bureaustoel

Een onderdeel van het ruime aanbod kantoormeubelen zijn de ergonomische bureaustoelen, die in samenwerking met een fysiotherapeut uit de omgeving van Ede, voor u en elk van uw medewerkers een profiel opstelt waaraan de ideale bureaustoel moet voldoen. Zo weet u zeker dat u en uw personeel een ergonomische bureaustoel op maat krijgen wat de werkhouding en de productiviteit bevorderd! Nooit meer last van fysieke ongemakken dankzij de ergonomische bureaustoelen van BAS.

Kantoorartikelen in regio Ede

BAS regelt in de omgeving van Ede ook uw kantoorartikelen. Van printpapier tot complete kantoorbeplanting, BAS kan het u allemaal leveren in Ede! Alle kantoorartikelen die Bas levert zijn van hoogwaardige kwaliteit, zodat uw bedrijfsvoering optimaal gevoerd kan worden in Ede.

Presentatie

Laat een onuitwisbare indruk achter bij uw klanten en personeel met de audiovisuele hulpmiddelen van BAS. BAS levert zowel audiovisuele middelen die u handzaam mee kan nemen op locatie als vaste presentatiesystemen voor bij u op kantoor. BAS de kantoorspecialist Ede kan tevens de presentatiesystemen bij u in Ede komen installeren zodat u geen zorgen heeft over het functioneren van de audiovisuele middelen. Laat u uitgebreid adviseren welke audiovisuele middelen het beste bij uw situatie passen.

Archivering

Bent u ook zo lang op zoek naar dat ene document uit het archief? Werk efficiënt en snel met de digitale archiveringssystemen van BAS. Door een samenwerking van scanners, printers en software kunt u eenvoudig en snel documenten op een geordende wijze opslaan en later weer gemakkelijk terugvinden. Laat u adviseren door de experts van BAS!

 

Ga terug