computerservice

Bas Computer Service

Bij BAS Computer Service begeleiden wij al een aantal jaren mensen die door verschillende omstandigheden een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Dit is bij toeval ontstaan, maar de begeleiding heeft veel succes en biedt veel voldoening. Daarom geven wij hieraan een vervolg. We bieden een speciale computer helpdesk voor particulieren genaamd de BAS Computer Service, die bemand wordt door deze mensen.

Dankzij deze service kunnen zij bij BAS werkervaring op doen om terug te keren op de arbeidsmarkt of zij kunnen mogelijk met begeleiding een vaste aanstelling krijgen en weer meedraaien in het arbeidsproces.

Voordelen BAS Computer Service

Naast een maatschappelijk belang heeft dit voor u ook voordelen. Wij verlenen u als particulier een betaalbare computerservice die bestaat uit uiteenlopende werkzaamheden als:

  • Herinstallatie van uw computer
  • Opschonen van uw data
  • Verwijderen van virussen
  • Overzetten van data naar uw nieuwe PC, ook als deze elders is gekocht
  • Repareren van uw hardware
  • Beantwoorden van vragen over uw computer

Dit doen wij voor een acceptabel uurtarief van €­ 25,00. Voor een groot aantal werkzaamheden werken wij met vaste tarieven zodat er voor u achteraf geen verrassingen zijn.

We hanteren een doorlooptijd van 3 tot 5 werkdagen als u een product aanbiedt voor een reparatie of een upgrading. Natuurlijk kunt u vooraf eerst een prijsopgave opvragen.

Zo weet u altijd waar u aan toe bent. De BAS Computer Service vindt plaats in de winkel aan de Heuningstraat 33 te Ochten en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Direct contact

0344 64 70 50

Voor uw BAS-adviseur.