cloud-1

Cloud

De Cloud heeft ICT definitief veranderd. Meer mogelijkheden, geen investeringen en maximale flexibiliteit!

De Cloud houdt de gemoederen binnen de ICT-branche danig bezig. Decennia lang hebben ICT-bedrijven zich kunnen bewijzen met het leveren en beheren van (het liefst zoveel mogelijk) serveromgevingen op locatie bij de klant. Met de komst van Cloud computing wordt door dit businessmodel een dikke streep gehaald en... Terecht!

De Cloud geeft bedrijven eindelijk de mogelijkheid waar zolang naar is uitgekeken. Maximale flexibiliteit, beschikbaarheid van data en applicatie waar en wanneer men dat maar wenst, een ongekende toename van functionaliteit en als klap op de vuurpijl tegen een TCO (Total Cost of Ownership) die soms wel 50% lager is dan het traditionele model.

BAS werkt samen met Spot ICT-oplossingen. SPOT heeft een zeer vroeg stadium de voordelen en mogelijkheden van de Cloud erkend en heeft veel ervaring in de verschillende vormen van Cloud-oplossingen. Als Microsoft partner is SPOT benoemd tot o.a. Cloud Accelerate partner en Microsoft Activated Partner.

Daarnaast is SPOT uitgeroepen tot de grootste Office 365-partner binnen het MKB en genomineerd als "Best Microsoft Commercial Online Services partner Worldwide" tijdens de Microsoft Partnerconferentie in L.A.

Wij durven te stellen dat de Cloud voor ons geen geheimen meer heeft en zijn uiteraard graag bereid om onze kennis met u te delen zodat ook u de voor- en nadelen kent van de Cloud in al haar facetten!

Neem direct contact op met uw eigen BAS-adviseur en laat u informeren wat de Cloud voor u kan betekenen.

Direct contact

0344 64 70 50

Voor uw BAS-adviseur.