audiovisuele-middelen-02

Hybride netwerken

Hybride netwerken omgevingen zorgen ervoor dat u in alle gevallen kunt kiezen voor de beste oplossing. BAS werkt samen met SPOT ICT-oplossingen en geeft u advies over nut, noodzaak en kosten.
 
Het beste van 2 werelden? Een gefaseerde migratie naar de Cloud of gedwongen door de beperkingen van datalijnen of applicatie?
Er zijn veel redenen te bedenken waarom een hybride netwerkomgeving de beste keuze is. Lang niet altijd vormen de technische beperkingen daarvoor de noodzaak. Soms kan ook vanuit bedrijfskundig perspectief de keuze vallen op een gecombineerde netwerkomgeving.
Belangrijk daarbij is wel dat u een ICT-partner heeft die zich durft uit te spreken en de ervaring heeft om ICT op andere wijze in te vullen. BAS en SPOT hebben die ervaring en bezitten de kennis om u de mogelijkheden uit te leggen en te implementeren.

Hybride netwerken omgevingen zorgen ervoor dat u in alle gevallen kunt kiezen voor de beste oplossing en  bevrijden u van de beperkingen de ICT te lang met zich mee hebben gedragen. Met de komst van Cloud computing worden steeds meer bedrijven in staat gesteld om de ICT infrastructuur geheel of gedeeltelijk te verplaatsten naar datacenters of Public Cloud oplossingen. SPOT kan u adviseren over nut, noodzaak en kosten.

Met de huidige ICT bent u meer dan ooit in staat om flexibiliteit en efficiëntie in uw organisatie aan te brengen. Benut deze mogelijkheden en maak een afspraak met één van onze medewerkers, een ervaren beoordeling op een snelle inventarisatie geeft u snel inzicht in de mogelijkheden.
 
Neem direct contact op met uw eigen BAS-adviseur of kom langs in onze winkel voor hybride netwerken advies.

Direct contact

0344 64 70 50

Voor uw BAS-adviseur.