Wat is Voice  

Wat is Voice over IP (VoIP)?

VoIP

Wat is Voice over IP? Dat is een techniek waarbij BAS in samenwerking met SPOT ICT u alle mogelijkheden van een traditionele telefooncentrale met VOIP voordelen aanbiedt. Hierdoor bent u met uw eigen telefoonnummer niet afhankelijk van uw fysieke locatie, maar kunt u na eenvoudig te hebben ingelogd met uw eigen (interne) bedrijfstelefoonnummer bellen en gebeld worden.

Goedkoper bellen

Door de overstap naar VoIP gaat u in veel gevallen goedkoper bellen, zeker wanneer u nog gebruikt maakt van een traditionele telefooncentrale.

Naast goedkoper bellen geeft VoIP u ook meer flexibiliteit en kunt u bellen waar en wanneer u maar wilt met uw zakelijke nummer als afzender.

Vanaf nu is het ook mogelijk om ieder mobiel toestel te integeren in uw telefooncentrale, dit betekent dat u kan doorverbinden vanaf uw mobiel en het ook zichtbaar is als u mobiel in gesprek bent.

Contact

Neem de proef op de som en laat ons uitrekenen of goedkoper bellen ook voor u van toepassing is neem contact met ons op via contactformulier of bel direct 0344-745746.