Kantoormeubelen

Kantoormeubelen

Kantoormeubelen bepalen de uitstraling van uw bedrijf. Gaat u voor een design inrichting of kiest u liever voor klassiek kantoormeubilair? Een comfortabele en aangename werkplek is van uiterst belang om plezierig te kunnen werken.

Een juiste inrichting stimuleert werknemers en verhoogt de arbeidsproductiviteit. Het kantoor is allang niet meer het bureau met de stoel. De laatste jaren heeft het kantoor zich ontwikkeld tot een ergonomisch verantwoorde werkplek waar ARBO- en NEN-normen gelden. Kantoormeubilair moet voldoen aan de persoonlijke wensen en eisen van de gebruiker, waarbij comfort voorop staat. Redenen genoeg voor BAS om volop aandacht te besteden aan het assortiment kantoormeubelen. Met de vertrouwde service verzorgt BAS de inrichting van uw bedrijf inclusief montage en levering op locatie. Onze nieuwe Bas kantoormeubelen website is online, ook kunt u kantoormeubelen bestellen via de webshop

Merken

BAS heeft de volgende bekende merken in het assortiment: Beta, Biebi, Casala, Concept chair, Estel, Huislijn, Luxy, Markant, Office Live, Quickrack, Sedus, Sinetica, Swan, Giroflex, Bert Plantagie.

Verantwoord zitten?

Kijk eens op onze pagina Ergonomie 

Lees meer over kantoormeubelen en de mogelijkheden van Bas op:

Direct contact

0344 64 70 50

Voor uw BAS-adviseur.