ergonomische bureaustoel  

Ergonomische bureaustoel

Gezonde houding

Het kopen van een ergonomische bureaustoel doet u niet op basis van prijs. Het gaat tenslotte ook om uw gezondheid. Door te vergelijken, uit te proberen en te ervaren ontdekt u wat de beste keuze voor u is. Een ergonomische bureaustoel is een product dat de komende 5 tot 10 jaar kan worden gebruikt als er wordt gekozen voor kwaliteit. Ga niet over één dag ijs wanneer u kiest voor een ergonomische bureaustoel, lees hier alles over de beste ergonomische bureaustoelen!

Comfortabel

Naast kwaliteit is zitcomfort ook erg belangrijk. Omdat we als mensen verschillend zijn, is zitcomfort voor iedereen een andere beleving en is het noodzakelijk dit te kunnen testen. Als u bij BAS de keuze hebt gemaakt voor een ergonomische bureaustoel, dan plaatsen wij deze op locatie inclusief een zitinstructie zodat u ook daadwerkelijk de juiste ergonomische bureaustoel kiest.

Zitinstructie door een fysiotherapeut

BAS werk samen met een fysiotherapeut van PMI rembrandt. Heeft u klachten? Dan krijgt u van  fysiotherapeut Ivo Daanen advies, zodat u de juiste ergonomische bureaustoel kiest en ook daadwerkelijk van uw klachten afkomt.

Een ergonomische bureaustoel van Giroflex

Bij BAS hebben we kwalitatief hoogwaardige ergonomische bureaustoelen van het merk Giroflex. Een ergonomische bureaustoel van Giroflex gaat jaren mee en zorgt ervoor dat u comfortabel zit en de kans op lichamelijke klachten door verkeerd zitten minimaliseert.

Alles over kantoormeubelen

Op onze meubelsite www.bas-kantoormeubelen.nl vind u alles over ergonomie, gezond zitten etc.

 

Ga terug