ergonomie  

Ergonomie

Voorkom lichamelijke klachten met een ergonomie

Ergonomie is voor uw kantoormeubelen en –accessoires van belang om plezierig te werken. Om van uw kantoor een fijne werkplek te maken zijn kwalitatieve kantoormeubelen van belang. Veel mensen hebben last van lichamelijke klachten, die vaak veroorzaakt worden door onwetendheid en onoplettendheid tijdens het werk. BAS heeft de producten om voor u de juiste ergonomische werkplek in te richten.

Ergonomische bureaustoel

De meeste lichamelijke klachten ontstaan in arbeidssituaties, omdat mensen in verkeerde houdingen werken. Het is voor u als werkgever of werknemer van belang om lichamelijke klachten te voorkomen met behulp van ergonomie, bijvoorbeeld ergonomische werkplek en accessoires. Zo hebben wij ergonomische bureaustoelen, ondersteunende muismatten, polssteunen en diverse rugsteunen. Het doel van deze producten is om het comfort, de veiligheid, de gezondheid en het functioneren van mensen te bevorderen.

Wilt u meer informatie of advies over ergonomisch verantwoorde mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem direct contact op met uw eigen BAS-adviseur of kom langs in onze winkel in Ochten voor goed en helder ergonomie advies.

 

Ga terug