over BAS

Over BAS

Dichtbij in de Betuwe

BAS is uitgegroeid tot een landelijke speler op het gebied van kantoorbenodigdheden en office management. In april 1990 startte BAS als totaalleverancier voor kantoren in midden Nederland. Inmiddels bestaat ons bedrijf al meer dan 24 jaar en werken er diverse medewerkers die u graag persoonlijk te woord staan met advies.

Medewerkers met verstand van zaken

Alle onze medewerkers hebben elk hun specialisatie, zodat zij u optimaal van dienst kunnen zijn. Hun kennis, kunde en vaardigheden onderhouden zij door het volgen van producttrainingen, het lezen van vakliteratuur en het bezoeken van beurzen. Wij zijn professionals die betrouwbaar, transparant en servicegericht werken en houden u op de hoogte van de laatste noviteiten en marktontwikkelingen waar u echt wat aan heeft.

Compleet assortiment met het ‘Perfect Kantoor’ leveringsprogramma van BAS

BAS bespaart u veel geregel en gedoe met een meer dan compleet assortiment van kantoorbenodigdheden en oplossingen. Met ruim 25.000 kantoorartikelen op voorraad zorgt BAS dat uw kantoorzorg in goede handen is.

ICT en automatisering

BAS is zeer actief op het gebied van ICT en automatisering met haar SPOT ICT oplossingen. U krijgt advies en ondersteuning van mensen met verstand van zaken. Wij zijn als full service bureau servicegericht en betrokken en doen graag een stapje extra.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Nederland wordt steeds milieubewuster. BAS helpt daaraan mee om ook uw onderneming MVO te maken. Bij ons heeft u de keuze uit ruim 2000 artikelen met een milieuvriendelijke claim. Ook steeds meer producten van ons huismerk Quantore zijn ‘groen’. De komende jaren groeit het aandeel circulaire artikelen bij ons nog verder. Wilt u meer weten? Vraag naar het Groene Boek van BAS bij uw eigen BAS-adviseur!

Cartridge en Printpapier specialist

De aanschaf van een printer brengt met zich mee dat u ook cartridges en storingvrij papier moet kopen. BAS heeft zich in de loop der jaren ontwikkelt tot dé cartridge- en papierspecialist van de Betuwe. Met een zeer ruim aanbod van verschillende merken cartridges en uitgeteste papierkwaliteiten zoeken onze medewerkers aan de hand van uw wensen en eisen naar de juiste producten voor uw printer/multifunctional/copier.

Koop bij BAS uw printerbenodigdheden en ontdek dat wij altijd de goedkoopste aanbieder zijn.

Direct contact

0344 64 70 50

Voor uw BAS-adviseur.