Kantoorspecialist Arnhem  

BAS service voor kantoor in Arnhem

Goede werkplek personeel

Een goede werkplek is voor u en uw werknemers cruciaal om optimaal te kunnen presteren. BAS de kantoorspecialist Arnhem biedt daarom in samenwerking met een gerenommeerde fysiotherapeut advies op maat voor alle bedrijven in Arnhem. Dit advies op maat behelst alle aspecten van een goede werkplek met als kernpunt de ergonomische bureaustoel. Op deze manier krijgt elke werknemer een ergonomische bureaustoel op maat zodat een goede werkhouding is verzekerd. 

Kantoormeubelen Arnhem

BAS biedt ook andere kantoormeubelen aan voor bedrijven in Arnhem. Zo kunt u bij BAS terecht voor verschillende soorten en maten bureaus, kantoorverlichting en zelf kantoorbeplanting. Zo kunt in samen met BAS uw kantoor inrichten zoals u dat wilt.

Kantoorartikelen van de kantoorspecialist Arnhem

Ook voor de kleine details in het reilen en zeilen van uw bedrijf in Arnhem heeft BAS oog met het ruime assortiment kantoorartikelen. Van simpel potlood tot inktcartridges en van een blikje fris tot professionele koffieautomaten, bij BAS bent u aan het juiste adres. Niet alleen voor levering in Arnhem kunt u bij BAS de kantoorspecialist Arnhem terecht, ook de service wordt geheel verzorgd door BAS. Of het nu onderhoud aan uw koffieautomaat is of de aanvulling van uw instant soep assortiment, BAS regelt het allemaal.

Digitale archivering

Efficiënt en effectief werken scheelt een hoop tijd en moeite. Vooral uw bedrijfsadministratie neemt veel tijd in beslag. BAS biedt u daarbij hulp in de vorm van verschillende producten voor digitale archivering. Bent u gevestigd in Arnhem en benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag bij u langs om alles tot in de puntjes uit te leggen.

Audiovisueel

BAS biedt ook verschillende vormen van audiovisuele hulpmiddelen aan. Zo kunt u uw presentatie aan uw klant, prospect of eigen personeel nog meer kracht meegeven. Vraag naar de verschillende mogelijkheden of een offerte op maat. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos!

 

Ga terug