Kantoorspecialist Beuningen  

BAS uw kantoorspecialist in Beuningen

Bedrijfslocatie in Beuningen?

Heeft u een bedrijfslocatie in Beuningen? Maak dan nu gebruik van de expertise van BAS de kantoorspecialist Beuningen. BAS is een totaalleverancier van al uw kantoorartikelen, kantoormeubelen en alles wat bij het dagelijkse functioneren op een bedrijf komt kijken. En dat allemaal bij u in de buurt van Beuningen!

BAS heeft voor u een eigen expert die samen met u een wensenlijstje opstelt en doorneemt. Zo kunt u uw eigen kantoorpand geheel naar eigen wens laten inrichten. Of het nu gaat om een gehele inrichting van een directiekamer of een aantal kantoorplanten in de lobby, BAS kan het u allemaal leveren.

Unieke samenwerking

Uniek bij BAS is de samenwerking met een erkende fysiotherapeut uit de omgeving van Beuningen. De samenwerking houdt in dat BAS uw personeel screent op werkhouding en voorkeur. Op deze manier wordt voor uw personeel een ergonomische bureaustoel samengesteld die perfect aansluit bij de behoefte van uw personeel. Zo voorkomt u slechte werkhoudingen met fysieke ongemakken bij uw personeel tot gevolg. Een investering die zich zeker terugbetaalt!

Hoge kwaliteit

De kantoorartikelen van BAS zijn van hoge kwaliteit en altijd op korte termijn voor u leverbaar. BAS kenmerkt zich door de grote verscheidenheid waardoor uw behoefte altijd kan worden voldaan door de adviseurs van BAS de kantoorspecialist Beuningen. Er wordt zelfs meegedacht met uw voorraad zodat u op tijd melding krijgt dat er weer een aantal artikelen, zoals bijvoorbeeld printpapier, moeten worden besteld.

Archief ordenen

Wanneer u een ruim archief met veel documenten onder uw beheer heeft, is het raadzaam dit archief te digitaliseren. Zo kunt u eenvoudig en snel documenten terugvinden in uw archief. BAS heeft een aantal oplossingen voor digitale archivering in het assortiment. Wilt u weten welk soort digitale archivering het beste bij uw situatie past? Neem dan contact op met uw eigen BAS adviseur.

Zet presentatie kracht bij

De audiovisuele middelen van BAS zijn de ideale manier om uw presentatie meer kracht bij te zetten. De experts van BAS komen zelfs de audiovisuele middelen installeren in uw vergader- of presentatieruimte. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan uw BAS adviseur om meer informatie.

 

Ga terug