Kantoorspecialist Elst  

BAS kantoorspecialist in Elst

Voorkom RSI-klachten!

U wilt toch ook RSI-klachten bij uw personeel voorkomen? Een goede werkhouding is dan essentieel. Speciaal voor ondernemingen rondom Elst heeft BAS de kantoorspecialist Elst speciale ergonomische bureaustoelen in het assortiment. In samenwerking met een gerenommeerde fysiotherapeut in de omgeving van Elst wordt uw personeel gescreend op zithouding en persoonlijke voorkeuren. Aan de hand van die resultaten wordt een passende ergonomische bureaustoel geselecteerd. BAS biedt u tevens de mogelijkheid om de ergonomische bureaustoelen uit te proberen in de showroom in de omgeving van Elst of op uw bedrijfslocatie. Op die manier kan uw personeel alvast een indruk krijgen welke voorkeuren zij eigenlijk hebben ten opzichte van een bureaustoel.

Hoogwaardige kantoormeubelen

Richt uw kantoorpand in met de hoogwaardige kantoormeubelen van BAS. De experts van BAS adviseren u over het gebruik van kantoormeubelen en luisteren welke eisen en wensen u heeft. Zo komt u samen met BAS tot de juiste oplossing. Van eenvoudige prullenbak tot complete kantoorbeplanting, BAS kan het u op maat leveren.

Ruim assortiment kantoorartikelen kantoorspecialist Elst

Ook voor de kleinere zaken op kantoor kunt u bij BAS terecht. BAS heeft een ruim assortiment kantoorartikelen die de dagelijkse gang van zaken mogelijk maken. Of het nu gaat om een eenvoudige balpen of om uitgebreide koffieautomaten met toebehoren en service, BAS levert het u allemaal. Uw BAS adviseur kan u voorzien van raad en daad wanneer u vragen heeft over het assortiment kantoorartikelen.

Audiovisuele ondersteuning

Richt uw vergaderzaal in de omgeving van Elst professioneel in met de audiovisuele middelen van BAS de kantoorspecialist Elst. Met de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van audiovisuele middelen kunt u een presentatie geven waar de toehoorders van onder de indruk zijn. BAS zorgt voor de gehele installatie bij u op locatie in Elst. Maak uw verhaal compleet naar uw klanten of uw personeel!

Documenten archiveren

Maakt u veel gebruik van papieren documenten? Dan is een juiste en efficiënte archivering van groot belang. BAS beschikt over verschillende systemen die printer, scanners en software met elkaar koppelen waardoor al uw documenten eenvoudig digitale gearchiveerd worden. Het opzoeken van een document uit het archief was nog nooit zo eenvoudig.

 

Ga terug