Kantoorspecialist Kesteren  

BAS kantoorspecialist

Archivering en gemak kantoorspecialist Kesteren

U bevindt zich met uw bedrijf in Kesteren en u bent veel tijd kwijt met het bijhouden van documenten? Dan heeft BAS de juiste oplossing met digitale archivering. De digitale archivering behelst een samenwerking tussen verschillende printers en computers middels software. Daarnaast ontbreken de geordende opslagkasten niet. BAS Bv is de kantoorspecialist Kesteren en de perfecte partner in archivering!

BAS Xpress

Aangezien BAS in de omgeving van Kesteren is gevestigd kunt u altijd snel over uw kantoorartikelen beschikken. Wanneer een kantoorartikel niet op voorraad is kan het zelfs nog worden na geleverd door de speciale service BAS Xpress. Zo weet u dat u altijd op tijd kunt beschikken over uw bestelde kantoorartikelen. De kantoorartikelen van BAS omhelzen een ruim assortiment van simpele balpen tot uitgebreide koffieautomaat. Ook het onderhoud is in goede handen bij BAS.

Samenwerking

In samenwerking met een gerenommeerde fysiotherapie praktijk in de omgeving van Kesteren biedt BAS advies op maat aan op het gebied van een goede werkhouding voor u en uw personeel. De ergonomische bureaustoelen van BAS zijn daarin het paradepaardje. Elke bureaustoel op maat geleverd. U heeft zelf de mogelijkheid tot het uitproberen van de bureaustoelen op uw eigen bedrijfslocatie in Kesteren! Kantoorspecialist Kesteren doet dit graag voor u.

Ook voor de overige kantoormeubelen kunt u terecht bij BAS. Van kantoorbeplanting tot uitgebreide inrichting van de vergaderruimte kan geleverd worden door BAS. De adviseurs van BAS staan voor u klaar met advies op maat.

Installatie service

Mocht u een belangrijke presentatie moeten houden voor uw klant, prospect of eigen personeel, dan is BAS uw partner. Met een uitgebreid aanbod audiovisuele middelen maakt u van uw presentatie een groot succes. BAS biedt zowel kleine handzame audiovisuele middelen als uitgebreide installatie in uw bedrijfspand in Kesteren aan. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Ga terug