Kantoorspecialist Nijmegen  

BAS kantoorspecialist in Nijmegen

Hoogwaardige kantoorartikelen bij kantoorspecialist Nijmegen

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige kantoorartikelen in de omgeving van Nijmegen bij een kantoorspecialist Nijmegen? Dan bent u bij BAS aan het juiste adres! Van inktvulling tot koffiemachines, BAS heeft het allemaal in het ruime assortiment.

Inrichting kantoorpand

Ook voor de inrichting van uw bedrijfshuisvesting in de omgeving van Nijmegen is BAS de juiste partner. De specialisten van BAS geven u advies op maat over al uw gewenste kantoormeubelen. U kunt in de uitgebreide showroom alle kantoormeubelen bezichtigen en uitproberen.

Ergonomische bureaustoelen

Wilt u voor uzelf en uw personeel een goede werkplek creëren? BAS heeft een uniek samenwerkingsverband met een fysiotherapeut om u en uw personeel van advies op maat te voorzien. De bureaustoelen van BAS kunnen gerust ergonomisch genoemd worden omdat ze perfect aansluiten op uw rug voor optimale steun. De experts van BAS komen zelfs bij u langs in de omgeving van Nijmegen voor advies op maat.

Audiovisueel

De audiovisuele middelen die BAS aanbiedt kunnen uw bedrijfspresentatie extra kracht bijzetten. Wanneer uw bedrijf is gevestigd in de omgeving va Nijmegen kan BAS uw audiovisuele middelen zelfs komen installeren bij u op kantoor. Zo weet u zeker dat de audiovisuele middelen op de juiste manier worden geïnstalleerd en weggewerkt zodat u er meteen mee aan de slag kunt. Dat is een van de services van BAS zoals u dat mag verwachten.

Digitale archivering

Tot slot biedt BAS speciaal voor bedrijven in Nijmegen de mogelijkheid om hun archief te digitaliseren. Zo kunt u in een handomdraai beschikken over de gewenste administratie zonder talloze dossiers door te moeten spitten. Vraag vandaag nog meer informatie aan over de digitale archivering!

 

Ga terug