Kantoorspecialist Rhenen  

BAS kantoorbenodigdheden in Rhenen

Onuitwisbare indruk kantoorspecialist Rhenen

Houd voortaan een onuitwisbare presentatie met de audiovisuele middelen van BAS de kantoorspecialist Rhenen. Of het nu gaat om handzame hulpmiddelen voor op locatie of een volledig ingerichte spreekruimte, de experts van BAS kunnen het u allemaal leveren. BAS biedt u tevens aan om de audiovisuele middelen bij u op kantoor in Rhenen te komen installeren. De audiovisuele middelen worden dan direct klaargemaakt voor gebruik zodat u er geen omkijken naar heeft.

Inrichting bedrijfspand in Arnhem

De adviseurs van BAS helpen u ook met de inrichting van uw bedrijfspand in Rhenen. Zowel een nieuw bureau voor een nieuwe medewerker als een gehele nieuwe inrichting van uw bedrijfspand behoren tot de mogelijkheden. BAS denkt graag met u mee over directiebureaus, kapstokken, vergadertafels en kantoorbeplanting. Wanneer u nu contact opneemt bij BAS kantoorspecialist Rhenen krijgt u de beschikking over uw eigen BAS-adviseur.

Verlaag ziekteverzuim

U wilt natuurlijk het ziekteverzuim onder uw personeel zo laag mogelijk houden. Geef daarom RSI geen kans. Uit onderzoek onder 17.000 bedrijven is gebleken dat zij gezamenlijk 30 miljoen euro kwijt waren aan ziekteverzuim door RSI-klachten. Wanneer uw medewerkers een goede werkhouding hebben achter hun bureau daalt het aantal RSI-klachten drastisch. BAS stelt in samenwerking met een fysiotherapeut uit Rhenen advies op maat samen voor uw personeel. Een onderdeel van dat advies op maat is de ergonomische bureaustoel die zorgt voor een optimale ondersteuning van de juiste werkhouding. Met de ergonomische bureaustoel zijn RSI-klachten verleden tijd.

Kantoorartikelen in Arnhem

BAS levert u ook al uw kantoorartikelen. U heeft ruime keuze uit het uitgebreide assortiment. Uw BAS-adviseur denkt graag met u mee over oplossingen voor bij u op de werkvloer. Door al uw kantoorwensen onder een dak samen te brengen, zal de service alleen nog maar beter worden. Immers kent BAS u dan door en door waardoor het advies ook echt op uw specifieke situatie is gebaseerd. En dat merkt u in service en kwaliteit!

 

Ga terug