Kantoorspecialist Tiel  

BAS Kantoor service bureau Tiel

Kantoor in Tiel?

Heeft u een nieuw bedrijfspand in Tiel? Dan heeft BAS voor u de juiste kantoormeubelen! Van simpele bureaulamp tot ergonomische bureaustoel, alles is mogelijk bij BAS de kantoorspecialist Tiel. De experts van BAS komen zelfs naar u toe in Tiel!

Kantoorartikelen van de kantoorspecialist Tiel

Naast kantoormeubelen is BAS ook leverancier van allerlei kantoorartikelen die het voor u mogelijk maken uw diensten goed uit te kunnen voeren. Zo is BAS gespecialiseerd in inktcartridges voor uw printers. Het uitgebreide aanbod van BAS bevat alle grote merken. Niet alleen voor kantoorartikelen maar ook voor de inwendige mens heeft BAS oplossingen voor uw bedrijf in Tiel. Zo heeft BAS de kantoor specialist Tiel een professioneel aanbod van koffieautomaten waarmee u een perfect kopje koffie kan serveren aan uw klanten en personeel.

Hulp bij archivering

Op het gebied van archivering biedt BAS verschillende handreikingen. Zo kunt u gebruik maken van de digitale archivering oplossingen waarmee u uw administratie op effectieve en efficiënte wijze opbergt en weer kan inzien. Dat bespaart u een hoop energie en tijd wat de werktevredenheid van uw personeel ook ten goede komt!

Ergonomische bureaustoel

Het personeel verdient nog meer aandacht op het gebied van de eigen werkplek. Zorg voor een goede ondersteuning van de rug en armen, zodat uw personeel geen lichamelijke klachten overhoudt aan het werk dat zij moeten doen. BAS biedt in samenwerking met een fysiotherapeut uit de omgeving Tiel speciaal op maat gemaakt advies aan op het gebied van ergonomische bureaustoelen. Deze ergonomische bureaustoelen kunt u uiteraard bezichtigen en uitproberen in de showroom vlakbij Tiel, maar u kunt de ergonomische bureaustoelen ook uitproberen op uw werk. Zo weet u en uw personeel exact wat verwacht mag worden van de service die BAS aanbiedt in Tiel.

Presentatiehulp

Wilt u uw dienst of product op de juiste manier aanprijzen bij uw klanten? Maak dan gebruik van de audiovisuele middelen die BAS de kantoorspecialist Tiel aanbiedt. Deze audiovisuele middelen zetten uw presentatie kracht bij wat u positie alleen maar ten goede komt. Kom naar de uitgebreide showroom vlakbij Tiel voor een indruk van het assortiment audiovisuele middelen.

 

Ga terug