Kantoorspecialist Wageningen  

BAS kantoorspecialist in Wageningen

Kantoorartikelen bij kantoorspecialist Wageningen

BAS is de perfecte leverancier voor al uw kantoorartikelen in de omgeving van kantoorspecialist Wageningen. Of het nu gaat om het leveren van printpapier of totale automatisering van uw administratie, BAS kan het u leveren.

Kantoormeubelen

Wilt u uw kantoor in de omgeving van Wageningen goed inrichten? BAS adviseert en levert u kwalitatief hoogwaardige kantoormeubelen. Deze kantoormeubelen kunt u uiteraard uitproberen in de showroom gevestigd vlakbij Wageningen of gewoon op uw eigen kantoor! Zo weet u en uw personeel exact welk kantoormeubel het beste past.

Goede werkhouding

Speciaal voor alle bedrijven rondom Wageningen heeft BAS een kantoorspecialist Wageningendie een unieke samenwerking heeft met een fysiotherapeut om u perfect advies te geven op het gebied van bureaustoelen. Aan de hand van uw specifieke werksituatie zal in samenwerking met deskundigen worden gekeken welke ergonomische bureaustoel het beste bij u past. U kunt de ergonomische bureaustoel niet alleen in de showroom uitproberen maar ook op uw eigen kantoor. Perfect voor uw personeel!

BAS ondersteuning

BAS biedt ondernemingen ondersteuning in hun digitale archivering. Niets is omslachtiger om alle administratie met de hand in te voeren en te archiveren. Met de ondersteuning van BAS BV wordt al uw administratie digitaal gearchiveerd en kunt u ten alle tijden uw administratie opvragen in uw systeem. Hulp nodig bij de keuze voor het juiste digitale archiveringssysteem? Wij komen graag naar u toe in Wageningen!

Kom goed voor de dag

Goed voor de dag komen bij uw klanten? Met de audiovisuele ondersteuningstechnieken van BAS laat u een onuitwisbare indruk achter. Van simpele flipover tot uitgebreid digitaal presentatiemateriaal, BAS adviseert u alleen het beste! Tevens komen wij de audiovisuele ondersteuningssystemen bij u op kantoor in Wageningen installeren.

 

Ga terug