historie

Historie

Dichtbij in de Betuwe

Uit de historie van BAS is het bedrijf uitgegroeid tot een regionale speler op het gebied van kantoorbenodigdheden. In april 1990 startte BAS als totaalleverancier voor kantoren in midden Nederland. Inmiddels bestaat het bedrijf al meer dan 24 jaar en werken er diverse medewerkers die u graag persoonlijk adviseren.

Compleet assortiment

Om u als klant zo goed mogelijk te bedienen is het assortiment van kantoorbenodigdheden bij BAS de afgelopen jaren alleen maar uitgebreid. Op dit moment kiest u uit meer dan 22.000 kantoorartikelen uit voorraad. Daarnaast is het bedrijf ook actief op het gebied van ICT en automatisering, zodat u voor al uw kantoorbenodigdheden bij BAS terecht kunt. Hiervoor is men sinds januari 2008 de samenwerking aangegaan met SPOT ICT-oplossingen.

De cartridge specialist

De aanschaf van een printer brengt met zich mee dat u ook cartridges moet kopen. BAS heeft zich in de historie ontwikkeld tot de cartridge specialist van de Betuwe. Met een zeer ruim aanbod van diverse soorten cartridges van verschillende merken heeft BAS altijd de juiste cartridge en toner voor u en uw bedrijf. Kom bij ons langs in de winkel voor deskundige toelichting wat voor u de beste keuze is.

Koop bij ons uw cartridges en ontdek dat wij altijd de goedkoopste aanbieder zijn. Wilt u advies? Neem dan direct contact op met uw eigen BAS-adviseur

Direct contact

0344 64 70 50

Voor uw BAS-adviseur.