De nieuwe ScanSnap gaat waar u gaat

De nieuwe lichtgewicht Fujitsu ScanSnap is de mobiele partner van uw Mac of pc. U kunt snel enkelvoudige pagina’s scannen op basis van een USB-voeding. Het apparaat is echt een krachtpatser. Scan al uw documenten, van A4-formaat tot visitekaartjes en ontvangstbewijzen, zodat u ze snel kunt opbergen. Dankzij het gewicht (350 gram) is de scanner eenvoudig mee te nemen in een aktetas en past met zijn compacte afmetingen bijna overal in.

Snel scannen zonder vertraging

Het papierwerk dat u onderweg gebruikt, kunt u eenvoudig en snel wegwerken. De scansnelheid van een A4-vel in kleur ligt op 8 pagina’s per minuut – ongeveer 7,5 seconden per pagina. Visitekaartjes en ontvangstbewijzen scant u nog sneller. En dankzij de Continuous Feed Detection hoeft u enkel de volgende pagina in te voeren en ScanSnap scant automatisch het document.

De ScanSnap wordt gevoed via één enkele USB-poort, waarvoor u één USB-kabel nodig heeft. De ScanSnap kan gemakkelijk plastic kaarten scannen, zodat u ook eenvoudig een back-up kunt maken van de belangrijke gegevens die u in uw portefeuille opbergt.

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door