De meeste mensen houden zich niet zo bezig met de inrichting van hun kantoor. “Als er maar een bureau staat en een stoel, dat is het belangrijkste”, zo denkt men dan. De werkelijkheid is echter heel anders. De inrichting van je kantoor is zeer belangrijk voor de sfeer, creativiteit en de productiviteit. Je wil daarom dat over de kantoor inrichting goed is nagedacht. Even een plantje in de hoek zetten is dan niet genoeg.

De meeste mensen houden zich niet zo bezig met de inrichting van hun kantoor. “Als er maar een bureau staat en een stoel, dat is het belangrijkste”, zo denkt men dan. De werkelijkheid is echter heel anders. De inrichting van je kantoor is zeer belangrijk voor de sfeer, creativiteit en de productiviteit. Je wil daarom dat over de kantoor inrichting goed is nagedacht. Even een plantje in de hoek zetten is dan niet genoeg.

Kantoor inrichting van concept naar realisatie

Er is veel om rekening mee te houden rond de inrichting van je kantoor. Denk alleen al de plaatsing van collega’s. Wie gaat waar zitten? Het is handig dat collega’s die veel samen moeten werken bij elkaar zitten. Daarnaast wil je niet dat je salesmensen die continu aan de telefoon hangen, de andere collega’s storen wanneer zij luid aan het telefoneren zijn. Door rekening te houden met de wensen en eisen van verschillende collega’s, verbetert niet alleen de sfeer maar ook de productiviteit. Mensen kunnen zich beter concentreren waardoor zij in dezelfde tijd, meer weer af krijgen.

Kantoorinrichting ideeën

Jij hebt in je kantoorpand waarschijnlijk verschillende ruimten tot je beschikking. Bijvoorbeeld voor het vergaderen. Het is handig om de inrichting van je kantoor daarop af te stemmen. Zo kunnen verschillende vormen en kleuren zorgen voor de juiste inspiratie en ‘chaos’ voor als je wil brainstormen. Een andere vergaderruimte die meer bedoeld is voor de serieuze kant van het zakendoen, wil je heel anders inrichten. Dit soort ruimtes mogen mooi aangekleed zijn, maar moeten toch een zekere vorm van orde en steriliteit behouden. Zo voorkom je juist afleidingen zodat iedereen gefocust op de vergadering kan blijven. Onze tip: denk aan het doel van elke specifieke ruimte en pas je kantoorinrichting daarop aan.

Moderne kantoor inrichting

Samenwerking met GRIP interieurprojecten

Wij werken al lange tijd samen met GRIP interieurprojecten. Onze diensten zijn namelijk nóg beter wanneer ze gecombineerd worden. Onze specialisaties vullen elkaar perfect aan. Daardoor kunnen wij de klant helemaal ontzorgen. Dankzij onze ruimte ervaring en lange samenwerking, genieten wij van zeer korte communicatielijnen. Daardoor kunnen wij snel met elkaar schakelen. We voelen elkaar aan en leveren daardoor altijd topresultaat.

Onze manier van werken

GRIP interieurprojecten staat garant voor degelijke, goed uitgewerkte concepten. We starten daarom met het in kaart brengen van alle wensen en behoeftes. Daarna wordt gekeken naar de factoren kwaliteit, budget en planning en wordt bepaald waar de hoogste prioriteit ligt. Vervolgens worden de plannen uitgewerkt tot een realistische- en realiseerbare visualisatie in 3D, waarin de samenhang van bestaande en nieuwe elementen helder wordt.

De volgende stap is het uitwerken van de plannen tot technische tekeningen. Daarmee kunnen alle betrokken partijen uit de voeten. Ondertussen wordt in samenspraak met BAS office producten voorgesteld die binnen het gestelde budget passen en worden voor overige diensten offertes aangevraagd bij verschillende partijen. Zo weten we zeker dat de beste prijzen gehanteerd worden.

Gedurende dit gehele proces is het belangrijk de doelen en deadlines gehaald worden. Producten of diensten voorstellen die niet tijdig gerealiseerd kunnen worden, is natuurlijk geen optie.  Mochten we om wat voor reden dan ook vertragen oplopen dan kunnen we het proces tijdig bijsturen. Samen zijn Bas Kantoormeubelen en Grip interieurprojecten dus een snel en behendig team die samen het best mogelijke resultaat neerzetten.

Laat je kantoor inrichting ontwerpen door een professional

Je hebt nu vast al wel door dat de kantoorinrichting belangrijk is. Het is dus waardevol om hier de juiste aandacht aan te besteden. Bij Basbv hebben we ruime ervaring met de projectmatige aanpak van kantoorinrichtingen. Door deze taak aan ons uit te besteden ben jij verzekerd van een professionele werkruimte die jou en jouw bedrijf ten goede komt. We kijken samen naar jouw wensen en ideeën en komen aan de hand daarvan met een ontwerp. Dit is allemaal geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast. Goed om eens te proberen? Gebruik de link hieronder en neem vandaag nog contact met ons op!

Neem contact op voor een offerte op maat

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door