Als jij op zoek bent naar een betaalbare kantoorinrichting dan kies je misschien voor tweedehands kantoormeubelen. Echter kan je dan allerlei mankementen tegenkomen die variëren van ‘jammer’ tot onacceptabel. Een paar krasjes op het bureaublad is voor de gebruiker vaak geen probleem. Als ondernemer denk je echter ook aan de uitstraling van je bedrijf. Hoe kom je dan aan hoge kwaliteit kantoormeubelen voor een betaalbare prijs? De oplossing komt in de vorm van refurbished kantoormeubelen.

Wat zijn refurbished kantoormeubelen?

Refurbished betekent dat de tweedehands kantoormeubelen, gerepareerd en schoongemaakt worden. Tegenwoordig gaat dat zo goed, dat zij praktisch weer als nieuw lijken. Bij Bas Kantoormeubelen zijn we daar heel goed in geworden. Wij controleren alle tweedehands kantoormeubelen die wij verkopen op mankementen en viezigheid. Als onderdelen kapot zijn of niet meer functioneren dan worden deze gerepareerd of vervangen. Hetzelfde geldt voor zware slijtage. Zo kan het zijn dat van een tweedehands bureaustoel de voering of de stof vervangen is maar dat de armleuning nog in topconditie verkeren. Zodra wij ermee klaar zijn, voelt je tweedehands kantoormeubel praktisch weer als nieuw. Voor het grootste gedeelte is hij dat echter niet. De prijs blijft daardoor betaalbaar, terwijl de kwaliteit van de gebruikte kantoormeubelen gestegen is. Refurbished is dus zeker een stuk beter dan 2e hands!

De voordelen van refurbished

De betaalbaarheid en de kwaliteit van refurbished kantoormeubelen zijn niet de enige voordelen. Je hebt vast al eens gehoord van de circulaire economie. Dit is er op ingericht om zoveel mogelijk te recyclen en opnieuw te gebruiken. Gebruik maken van refurbished kantoormeubelen sluit daar zeer nauw op aan. Alleen de zeer slechte onderdelen worden weggegooid waardoor het grootste gedeelte van de kantoormeubelen gewoon opnieuw gebruikt kan worden. Dit maakt het bovendien erg duurzaam. Er is namelijk minder noodzaak om nieuwe grondstoffen uit de aarde te gebruiken. Bovendien hoeven er minder nieuwe stoelen geproduceerd te worden. Door onze refurbished kantoormeubelen te kopen draag jij dus je steentje bij aan een schonere aarde.

Kom langs of neem contact met ons op

Je kunt altijd even langskomen om ons aanbod aan refurbished kantoormeubelen te bekijken. Liever eerst contact? Geen enkel probleem. Je kunt altijd even bellen of mailen. Wij staan altijd klaar om je verder te helpen.

Referentie

"Doen wat ze beloven, snelle service voor een mooie prijs"

| Van Laar's Hoveniersbedrijf, Rhenen

"goede service, goed behandeld"

Ingen | Peters Assurantie

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door