Onze tweedehands kantoormeubelen zijn refurbished

Als jij op zoek bent naar een goedkope kantoorinrichting dan kies je al snel voor tweedehands kantoormeubelen. Echter kan je dan allerlei mankementen tegenkomen die variëren van ‘jammer’ tot onacceptabel. Een paar krasjes op het bureaublad is voor bijna niemand een probleem. Een bureaustoel met een grote koffievlek in het zitvlak is echter onacceptabel. Daar ga je niet in zitten. Wij bieden daarom refurbished kantoormeubelen aan.

Wat zijn refurbished kantoormeubelen?

Wij controleren alle tweedehands kantoormeubelen die wij verkopen op mankementen en viezigheid. Als onderdelen kapot zijn of niet meer functioneren dan worden deze gerepareerd of vervangen. Hetzelfde geldt voor zware slijtage. Zo kan het zijn dat van een tweedehands bureaustoel de voering of de stof vervangen is. Je tweedehands kantoormeubel voelt dan praktisch weer als nieuw. Voor het grootste gedeelte is hij dat echter niet. De prijs blijft daardoor laag, terwijl de kwaliteit van de gebruikte kantoormeubelen gestegen is. Refurbished is dus eigenlijk beter dan 2e hands!

Kantoormeubelen outlet

Jij houdt de kosten graag laag. Dat kan verschillende redenen hebben. Waar het om gaat is echter het geld dat je aan het einde van de maand nog over hebt. Een handige manier om geld te besparen is om je kantoormeubelen tweedehands te kopen bij een kantoormeubelen outlet. Daar is vanalles te vinden. Van in hoogte verstelbare bureau’s tot ergonomische bureaustoelen. Wij zijn bovendien ook nog eens gespecialiseerd in gezonde werkhoudingen. We kunnen je daarom ook nog eens prima adviseren over de juiste stoelen!

De voordelen van refurbished

Je hebt vast al eens gehoord van de circulaire economie. Dit is er op ingericht om zoveel mogelijk te recyclen en opnieuw te gebruiken. Gebruik maken van refurbished kantoormeubelen sluit daar zeer nauw op aan. Alleen de zeer slechte onderdelen worden afgedankt waardoor het grootste gedeelte van de kantoormeubelen gewoon opnieuw gebruikt kan worden. Dit maakt het bovendien erg duurzaam. Er is namelijk minder noodzaak om nieuwe grondstoffen uit de aarde te gebruiken. Bovendien hoeven er minder nieuwe stoelen geproduceerd te worden. Door onze refurbished kantoormeubelen te kopen draag jij dus je steentje bij aan een schonere aarde.

Kom langs of neem contact met ons op

Je kunt altijd even langskomen om ons aanbod aan refurbished kantoormeubelen te bekijken. Liever eerst contact? Geen enkel probleem. Je kunt altijd even bellen of mailen. Wij staan altijd klaar om je verder te helpen.

Referentie

"Doen wat ze beloven, snelle service voor een mooie prijs"

| Van Laar's Hoveniersbedrijf, Rhenen

"goede service, goed behandeld"

Ingen | Peters Assurantie

Copyright © 2019 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door